Редактиране на снимки онлайн

online_photo_editor.jpgВсе по-често ни се налага да редактираме нашите снимки, след като сме ги свалили от фотоапарата. За някои по-прости обработки, като намаляване на размера, изрязване, добавяне на текст и др. дори не е нужно да имаме графичен редактор на своя компютър. Много от нещата, които най-често са ни нужни, за манипулиране на снимките са достъпни онлайн и вършат чудесна работа. Ето някои от тях! 

1.     Безплатен онлайн редактор на снимкиOnline Photo Editor

http://www.freeonlinephotoeditor.com - Това е един сайт, чрез който може много лесно и бързо да редактирате или да адаптирате вашите снимки или онлайн изображения чрез вашия браузър безплатно. Качете вашата снимка, като използвате URL на изображението в интернет.

След качването, можете да преоразмерите снимката си, да я изострите и / или да завъртите вашата снимка. Няколко филтри и ефекти са на разположение, за да подобрят вашата снимка: Премахване на червени очи, сепия, изостряне и Polaroid ефект. Можете също така да добавите текст и блясък на текста към вашите снимки и изображения. След като използвате онлайн фото редактора, можете да отпечатате снимката си, да я изтеглите или да я запишете онлайн.

Искате ли да преобразите вашата снимка с още ефекти, като анимация, рамки, филтри и други ? Отидете на http://www.glitterphoto.net/

Искате ли да направите колаж от няколко снимки? Това може да стане с помощта на  http://www.photocollage.net/

Максималният размер на картината, можете да го качите, е около 6 MB. Снимка ще бъде автоматично се преоразмерява, за да 800x600. Ако искате да редактирате вашите оригинални снимки в големи размери, трябва да използвате  OnlinePhotoTool.com.

Online Photo Editor 2.      Инструмент за оразмеряване на снимки онлайн  -  Picresize

След като снимката Ви е качена на сървъра на http://www.picresize.com/, вие можете да нанесете нужните Ви корекции и да я запаметите следвайки пет лесни стъпки:

  1. Избирате дали да използвате цялата снимка или картинка, или да я изрежете с инструмента „crop“;
  2. Избирате нейното оразмеряване в проценти или стойности зададени от Вас (тук е задължително да посочите широчината, ако искате пропорциите да се запазят не пишете нищо във височина);
  3. Тази стъпка не е задължителна, но Ви дава право на избор на ефекти, с които можете да обработите снимката;
  4. Това е една от важните стъпки – избор на типа на компресията на файла, използвайте стандартното jpg или png.
  5. Следва да натиснете бутона „Resize pic!“

Pic Resize  Cutpicture    Cut Pictures     pho.to  

pho.to

Online_image_editor_logo.png     Pixlr.com 

PixlrЕто още няколко онлайн редактори на снимки!