Онлайн обработка на снимки

Постоянно в Интернет пространството се появяват сайтове, които позволяват на техните посетители да извършват все по-добри и интересни обработки на своите снимки онлайн, като им дават възможност за все по интересни обработки. Това не е случайно, защото вече всеки един човек има начин да прави снимки, независимо с какво снима - с телефон, с евтин фотоапарат, или със скъпа огледално-рефлексна камера. Хората ежедневно боравят с дигитални снимки, направени от самите тях и не всеки има възможност да работи с тежките графични редактори, като Фотошоп, Лайтрум и др.

1.befunky.com  Един добър онлайн редактор

befunky.com

Изпробвайте го и ще видите какви страхотни възможности има. Можете да прилагате различни цветни филтри към снимките, да ги изрежете, да ги преоразмерите, да ги изострите, за ги замъглите и да ги публикувате веднага в социалните мрежи, или да си ги съхраните на вашия компютър! Има възможност и за създаване на чудесни колажи от вашите снимки.

Всичко това получавате с безплатната версия. има и платена версия, в която са включени над 100 различни ефекта за вашите снимки!

Изпробвате онлайн редактора и се позабавлявайте!:)

Eто и моя екперимент с befunky.com Един зимен колаж от 4 снимки само за една минутка!:)

колаж от снимки

2. Sumopaint - това е фото редактор с още по-големи възможности.

sumopaint

В безплатната версия ще намерите доста от възможните инструменти, с които разполата Фотошоп, включително и възможността да добавяте нови слоеве и филтри, да преоразмерите снимката, да я завъртите, изрежете, десатурирате, изострите, да добавите текст, да приложите ефекти, с които вашата снимка ще заприлича на рисунка и още куп други техники. Има и платена версия, която съдържа още безброй възможности за обработка на изображения!

sumopaint

3. Photocat - още един прекрасен софтеур за обработка на снимки онлайн, който има и приложение за iPhone

Photocat

Освен всичко останало, този софтуер има опции и за ретуширане, включително и локален ретуш!  

  • Инструмент за отслабване
  • Спрей за тен
  • Отстраняване на недостатъци
  • Изглаждане на кожата
  • Добавяне на блясък
  • Увеличаване на очите
  • Промяна цвета на очите
  • Премахване на червени очи 
  • Отенък на устните
Може да го изпробвате от този линк - http://web.photocat.com 

Ето и още онлайн редактори за вашите красиви фотографии!