Какво е новото в Portrait Professional 10?

portrait

portrait

Portrait Professional е един от най-добрите софтуери за обработка на портрети. Ето и новите неща в последната 10-та версия!

• Значително подобрения са направени в увеличаване на функционалността

Новата версия на Portrait Professional предлага  огромно количество нови начини за увеличаване на човешката красота, а също така включва подобрен алгоритъм за обучение, така че сега той е далеч по-добър при разкрасяване на различни видове лица. Обучението продължава, така че всяка нова версия на V10 ще покаже по-нататъшно подобряване и бъдещи версии на V10 ще са свободни за закупилите V10.

• Нов ClearSkin ® 2 отстраняване на дефект и технология за регенерацията на кожата

Портрет Professional 10 също включва значително подобряване на новото поколение на нашия патент, прилагани за ClearSkin технологии за подобряване на кожата ®. За разлика от други софтуери за подобрение на кожата, нашият включва уникалната възможност - дефект на кожата - "намери и унищожи" функция, и използва реална текстура на кожата, за да се създаде много по-реалистичен резултат и сега обединява различни текстури за различни видове и възрасти на кожата. Прави лесно да се направи, всяка кожа да изглежда страхотно, а не пластмасово изглеждаща кожа!

• Повече и по-добри възможности за оформяне на лицето и отслабване на контрола

Портрет Professional 10 дава на потребителя повече контрол върху резултатите, с повече и по-интелигентни плъзгачи. Има нови плъзгачи, за контролиране всички аспекти на носа, по-добър контрол на окото, формата на лицето и "преувеличаващ" плъзгач, за да се постигнат по-драматични резултати, когато това се изисква.

• Подобряване на четки

Софтуерът на "интелигентни" избор на четка дефект е значително подобрена, като са "на ръба намиране на" кожата и четки за коса избор, които автоматично да намери краищата на кожата и косата. Това означава, че точността не е необходимо и четка е много бързо и лесно.

• Детски лица

Child Mode го прави лесен да се направят необходимите промени в детските портрети. Portrait Professional 10 съдържа подобрения, които работят с детски лица, и се прилагат автоматично.

• Подобряване на кожата - Самостоятерен режим

В отговор на много искания от потребители, Portrait Professional 10 сега има самостоятелен режим - Подобряване на кожата, когато потребителят не иска да прави никакви промени на формата на лицето, се подобрява  само кожата.

• По-добри настройки

Portrait Professional 10 включва напълно обновен набор от предварително зададени подобрения, които могат коренно да ускорят процеса на подобряване на лицето, които са предназначени да направят още по-лесно и бързо някой да изглежда страхотно на снимка.

• Новият потребителски интерфейс

Portrait Professional 10 има нов интерфейс, предназначени да направи работния процес възможно най-опростен.

Нови функции на Portrait Professional Studio 10

За любители или професионалисти фотографи, които работят директно с RAW файлове или искат по-високото качество на 48-битов цвят - Portrait Professional Studio 10 съдържа всички характеристики на Portrait Professional 10, плюс:

• Подобряване на plug-in  поддръжка за Photoshop ® Lightroom ® и Aperture ®

Студио 10 работи и като самостоятелно, на Mac и PC, като Photoshop ® Lightroom ® plug-in на Mac, така и на PC, и сега също като Mac Aperture ® Plug-In. plug-in  инсталационния процес също е значително опростен, което го прави много лесен за включването на Portrait Professional във всеки работен процес.

• Подобрени цветови профили и разширена RAW поддръжка на файлове

Portrait Professional Studio 10 сега има подръжка за почти всички файлове в Camera Raw. И тъй като RAW подръжката се реализира като Plug-In, за всички нови камери и формати, които са се появили на пазара RAW подръжката сега е добавена. Позволява абсолютен контрол за калибриране на цветовете на изображението, такъв, какъвто всички любители и професионалисти изискват.

Източник: What's new in Portrait Professional 10?